O nama

trubaci-leskovac

Trubaci Leskovac

Trubači Leskovac su vrhunski ansambl trubača i muzičara sa bogatom tradicijom i strašću prema muzici. Naša muzika je sinonim za radost, veselje i nezaboravne trenutke na svim vrstama proslava i manifestacija. U Leskovcu smo kod kuće, ali naša muzika se čuje i van granica našeg rodnog grada.

Naša Istorija

Naša priča počinje pre mnogo godina, kada su naši preci prenosili svoje znanje i strast prema trubačkoj muzici s generacije na generaciju. Danas, Trubači Leskovac predstavljaju spoj tradicije i savremenosti, čuvajući autentični zvuk leskovačkog kraja, ali i prilagođavajući se savremenim željama i potrebama naših klijenata.

Naša Muzika

Trubači Leskovac su poznati po svojoj virtuoznosti i raznovrsnom repertoaru. Možemo svirati različite vrste muzike, od tradicionalnih srpskih narodnih pesama, preko kola i trubačkih veselja, do savremenih hitova. Bez obzira na vaše muzičke preferencije, mi ćemo se potruditi da stvorimo nezaboravnu atmosferu na vašoj proslavi.

Naše Usluge

Ponosimo se time što smo deo vaših najvažnijih trenutaka. Trubači Leskovac dostupni su za različite vrste proslava, uključujući:

  • Svadbe: Dovedemo mladence i stvorimo veselu atmosferu na vašoj svadbi.
  • Rođendani: Uz našu muziku, vaš rođendan će biti nezaboravan.
  • Korporativni događaji: Dodajte notu zabave i energije vašim poslovnim okupljanjima.
  • Ostale manifestacije: Bilo da slavite krštenje, mature, ili druge posebne trenutke, mi smo tu za vas.

Naša Ekipa

Naša ekipa čine talentovani i iskusni muzičari, svirači truba, bubnjevi i drugih tradicionalnih instrumenata. Svi mi delimo istu strast prema muzici i cilj nam je da vam pružimo nezaboravan doživljaj.

Kontaktirajte Nas

Ako želite da nas angažujete za vašu proslavu ili događaj, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je ovde da odgovori na sva vaša pitanja i prilagodi se vašim potrebama. Ne oklevajte da nas pozovete ili nam pišete – vaša sreća i zadovoljstvo su nam na prvom mestu.

Trubači Leskovac – Muzika koja stvara nezaboravne trenutke!

Pozovi WhatsApp Viber